Batteritid: Den eviga datatrafiken är en batteridödare

”Att man tvingas ladda sin androidtelefon varje natt har närmast kommit att bli en ofrånkomlig sanning för alla som använder sin telefon hyggligt flitigt. Man kan för all del nå både två och tre dygn om man knappt använder telefonen överhuvudtaget, men då vi älskar våra telefoner och Android som operativsystem inbjuder till att leka med så brukar det vara en nattlig laddning som gäller.Men vad är det då som drar så mycket ström? De relativt stora skärmarna är förstås en förklaring, och de kraftfulla processorerna en annan. Därtill sitter det allt från g-sensorer till digitala kompasser och GPS-chip i telefonerna, naturligtvis tar dessa sin beskärda del av batterikakan. Men det känns ändå inte som att detta är hela sanningen, så vi beslöt oss för att testa hur stor betydelse den eviga datatrafiken – främst på grund av Androids kontinuerliga datasynkroniserande – har.”

via Batteritid: Den eviga datatrafiken är en batteridödare | Swedroid.

Tags: ,

http://precical.be/?interest=broker-autorizzati-opzioni-digitali&702=2e

segnali trading opzioni binarie gratis This entry was posted on tisdag, april 27th, 2010 at 23:59 and is filed under android, tips and tricks. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

mercati online

Comments are closed.

come investire i propri soldi